Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Simple plan töri

2008.07.04

 

Simple Plan

A kanadai csapat Montrealból indult, már három albumon túl vannak: No Pads, no helmets.... Just Balls (2002), Still hot Getting Any…(2004), Simple Plan (2008).

A simple plan törije hosszú időre nyúlik vissza, ’90-s évek elején Pierre és Chuck (13 évesen) Reset nevű bandába játszottak, Montrealba. ’97-ben megjelent egy album de, a banda megszünt, mert fiatalok voltak és még elöttük volt a középsuli..

Chuck, Seb és Jeff ugyanabba a középiskolába jártak, és ’99-ben megalakitották a Simple Plan-t, de hiányzott az énekes, ezért Chuck felhívta Pierre-t. Pierre-nek tetszett amit látott, be is szállt de, nem akart egyszerre gitározni és énekelni is, ezért David-et kérték fel, hogy játsszon velük ( aki akkor hagyta ott a Resetet).

 

Kép2002-ben adták ki az első albumukat No Pads, No Helmets...Just Balls (12 dallal) ami olyan nagysikerű dalokat tartalmaz, mint az: I’m just a kid, Addicted, I’d do anything, Perfect) , 2003-ban az SP a Perfect című számmal a csúcsra jutott.

 

 

 

Kép 2004-be kiadták a 2-ik stúdió albumukat a, Still Not Getting Any...melyen a; Welcome to my life, Shut up, Untitled, Crazy, Perfect Word nagy sikerű számok is szerepelnek.

 

 

 

 

Az SP 2008-ban kiadta a 3-ik albumát a Simple Plan-t, amiről már a When i’m gone és a Your love is a lie már ki is került kislemez formában.

 Kép

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.